Crop Tops & Bralets

Downloads27

Find them: Choies – here, River Island – here, Chicy – here, Topshop –  here, Topshop – here,
Angelica Blick for BikBok, River Island – here, Nelly – here, Topshop – here

Något jag fallit för på senaste är dessa Bralets. Gjorde en liten samling med bralets och crop tops. Hittade två stycken bralets när jag var i Australien, ena bar jag som ni såg tillsammans med en vit t-shirt. Sett att vissa burit den över en skjorta eller bara ensam med en kavaj över. SÅ fint. Jag är nog mer en sådan som känner mig mest bekväm att bära dem lite mer “vanligt” till en kjol eller brallor med hög midja. Har lite svårt för magkort och låga byxor ned till. Tokgillar i alla fall dessa! Känns som en uppdatering av en bustier väldigt många inkl. jag bar för några år sedan. Kul!

Translate/ Something I really like is these bralets. So here you have some of my favorites togehter with som crop tops. I found två bralets when I were in Australia, I did wore one of the the other week like you could see. I’ve seen some had them over a shirt or just solo with a blazer on top. I feel mot comfy wearing these to high waist trousers or skirts. I don’t like wearing cropped tops and low waisted trousers. Love that the Bralets feels like an update to the bustiers. Kisses!

14 Responses to “Crop Tops & Bralets”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *