Todays Outfit

image (46)f-Vic-MAD_83422

Hej på er! Hoppas ni haft en fantastisk påskhelg. Själv har man spenderat mesta tiden på en skoter och över ett pimpelhål i strålande sol. Så himla härligt! Nu bockar vi av sista dagen här i Blattnicksele och det är en massa plusgrader och klarblå himmel. På tal om vackert så besökte jag ju Stockholm ett par gånger förra veckan och fick kika på körsbärsträden i Kungsträdgården som blommat ut. SÅ himla vårigt och vackert så det var inte riktigt klokt. Passade på att fota av det jag hade på mig med duktigaste Madde! Stört mycket folk dock så vi fick ta sidan som var lite mindre utblommad. Puss!

Translate/ Hi you! Hope you had an amazing weekend. I’ve spend my time up in the mountains. I’ve been driving a snowmobile and ice fishing under the blue sky and warm sun, so nice! Last week when I was in Stockholm the spring had arrivied as shown on the pink trees at Kungsträdgården. Soooo wonderful! Hooked up with Madde and took some pictures under the trees. Kisses! 
Vic-MAD_8386

Photos taken by: Madelen Holmström – MAD creations 

Shop the look:

Bag – Here, Coat – Here, Hat – Here, Shoes – Here

Downloads24

30 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *