Best buy lately: Inner Pant

OLYMPUS DIGITAL CAMERA svart

You find them HERE

Något jag glömt visa er som används flitigt under korta och lite transparenta klänningar eller blusar är dessa undershorts jag har i både svart och beige. Om ni såg bilden med skjortklänningen och blommorna bar jag dessa. Så himla skönt! Har så mycket vitt jag har som tyvärr är lite transparent och då vill jag inte förstöra dem med kanter som på vanliga shorts. Åh så bra! Kostar en hundralapp var.

Translate/ Something I forgot to show you is my inner pants I use a lot under a little bit short dresses and transparent blouses. If you saw the picture with the shirt-dress and the flowers I had the other week I used these. So nice! I have so much clothes that is a little bit transparent and I don’t want to wear regular shorts under because of the lines and contures. Så good, so cheap as well!

 

10 Responses to “Best buy lately: Inner Pant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *