MENU
18:20 | March 28, 2014

The perfect Cami tops.

Fashion,Okategoriserade

Downloads5Collages2

Find them here: 1,2,3,4

Tänkte bara tipsa er om världens bästa toppar jag använder till typ allt! Lika perfekta att gå ut i att bära till vardags då materialet är lite roligare än vanlig bomull. Dessa är fyra av modellerna, tror det finns ännu fler och i massor med fina färger och material. Min favorit är the cropped one längst upp till höger. Galet billiga också, bästa med fri frakt är att man kan klicka hem lite billiga grejer tycker jag, haha.

Translate/ Just wanted to tell you about my favorite tops I use to everything. Perfect both for going out nights and home chillin’. It’s a little more fun than just regular cotton ones. This is four of the models, I think they have more of them and in different sizes, materials and colours. My favorite is the cropped one up on the right. Super cheap too! Best thing with free delivery, haha. Hugs!

10 Responses to “The perfect Cami tops.”

  1. Isabelle on

    Sjukt snygga linnen som jag så gärna vill ha min garderob! Problemet är att jag inte har en aning om vilken BH man använder, för att gå utan känns inte bra och inte heller vill jag att det ska synas några BH-band. SNÄLLA ge mig tips! Skulle uppskatta det så sjukt mycket! Tack!

    Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)