Graduation Dresses

Downloads

Fullscreen capture 2014-03-26 120209.bmp

Find them here: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Hej fina! Fått lite kommentarer om att jag borde tipsa om studentklänningar, så jag gjorde ett brett urval på modeller allt från supersött till väldigt enkelt. Hoppas ni hittar någon modell ni gillar! Tips annars är ju att bara klicka in er på de olika webshopparna och välja färgen “vit” inom den kategorin ni vill klä er i. Nummer 6 är ju bara för fin, nummer 2 äger jag själv och gillar den supermycket. Shit alltså, känner mig alltid gammal när jag tänker på hur länge sedan det själv var man tog studeten, haha. Puss!

Translate/ Got some questions about show you some graduation-dresses, so a made a wide choice on models from supercute to very simple. Hope you find something that you like! Number 6 is just sooo beautiful and number 2 I own myself and I really like it. Oh gosh.. I feel so old when I think about graduation. Kisses!

11 Responses to “Graduation Dresses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *