Pick of today: The Perfect T-shirt Dress

Downloads19Buy it HERE

Kolla vad jag hittade på Asos. Världens, världens mest perfekta oversizade t-shirtar eller “t-shirt klänningar”. Har letat som en tok efter en sådan i vitt! Tycker det är så himla fint, speciellt mot varmare tider med dennna längd under längre kappor eller bara den ensam tillsammans med slip ons och en scarf. Älskar när man hittar perfekta basplagg man letat efter så länge. Såg att dom var low in stock så skynda fynda. Asos har som vanligt fri frakt! Puss

Translate/ Look what I found on Asos. The most perfect oversized t-shirts or “t-shirt dresses”. I’ve been looking for this kind of t-shirt dress in white for ages. Gotta love the feeling when you finally found it! I think it’s so nice to wear together with a knee long coat or just by it self. I saw that they were low in stock too so hurry if you like it. Asos have like usual free shipping. Hugs!

9 Responses to “Pick of today: The Perfect T-shirt Dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *