Nominated: Fashionblogger of the year #finestawards

imageeeee1

finestawards-2012-logotÅh, vet ni vad. Jag blev nominerad som årets modeblogg på Finest Awards. Hade verkligen blivit världens, världens gladaste om ni röstade på mig, ifall ni gillar det jag gör dvs! Sedan är min syster Alexandra Bring nominerad inom kategorin årets träningsblogg som förtjänar alla röster i världen tycker jag. Klicka på ikonen för att komma fram till röstningssidan! Puss på er.

Translate/ Oh, you know what? I’m nominated as the fashionblogger of the year. I would be so glad if you voted for me. My sister Alexandra Bring is nominated as the best trainingblogger of the year, who deserves allt he votes in the world. Press the icon to get tot he vote-page! Hugs.

19 Responses to “Nominated: Fashionblogger of the year #finestawards”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *