Im Next

Buy tickets HERE

Så, här har ni det jag pratade om! Jag i rörligt format, hoho. Im Next är i år huvudsponsorer för den stora modemässan Attitude. Vilket såklart betyder att hela vårt team kommer vara på plats (7-8 mars). Vi kommer bland annat ha en STOR bloppis, jisses vad jag har mycket att sälja och massor med annat skoj för er. Hoppas såklart att ni vill komma, alltid lika roligt att träffa er och nu får vi till och med chansen att hänga lite mer än ett hej på stan! Attitude har såklart massvis med annat att erbjuda än bara oss. Klicka på länken ovan för att köpa biljetter, har även fixat en bra rabatt för er! Puss på er.

Translate/ Sorry for not taking the video in english! But here you have what I was talking about! Im Next are one of the headsponsor for Attitude this year. So fun! This means that our team will enter Attitude between 7th and 8th march. We will have a big “flea market” and much more funny things for you. I hope you all will come! So fun to see you. Press the link above to buy some tickets, I have a special offer for you! Kisses

5 Responses to “Im Next”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *