Pick of the day: Nike Roshe Run

image1xxl (45)Buy them HERE

Innan jag köpte mina Adidas Superstars letade jag som en tok efter ett par svart/vita Nike överallt och hittade inte några par de modeller jag tycker är fina. Jag själv är så otroligt less på alla flerfärgade Nike Air 90 så har spanat in Max 1 och lite andra. Roshe Run är även en modell jag gillar. Tyvärr har jag bara sett denna sko i svart med ett grått Nike-märke men nu ser det fasen ut som att det är vitt, yey. Annars får jag leva med ett grått helt enkelt. Jag vet att man kan beställa från Nike ID men tar ju sådan tid…

Translate/ Before I bought my Adidas Superstars I was looking for a black and white pair from Nike. Didn’t find any pair that I liked (so done with the air max 90’s). Roshe Run is a model that I like but just found the black model with a grey logotype, but finally I found a pair with a white one (..at least what the picture says). Yey! 

15 Responses to “Pick of the day: Nike Roshe Run”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *