The perfect detail: Scarves

scarfDSC_7760-001-1 (2)

Find some scarves HERE

Något jag ofta slänger på mig som en extra detalj är den lilla scarfen. Den går att knyta på lite olika sätt men detta är min favorit till kavaj, ska se sådär lagom slarvigt ut då jag vill undvika tant-känslan. Köpte den på BikBok innan jag åkte till Thailand så ser ut att vara slut i webbshoppen nu om någon skulle undra var denna är från. Är själv jakt efter en till som är lite, lite större och hade varit extra skoj med ett ett lite mer exklusivt märke.

Translate/ Something I really like to add to my outfits is the little scarf. You can tie it in different ways but this is my favorite when I wear it with a blazer. A little bit…sloppy.. just to get away from the old lady-feeling. I bought this from Bikbok, looks like it’s sold out though. I looking for a little, little bit larger one and would be fun to have one from a more exclusive brand.

23 Responses to “The perfect detail: Scarves”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *