Todays Outfit

DSC_3397 (2)

Hej fina! Sitter på flygplatsen och inväntar dem andra från Im Next. Klev upp klockan sex i morse efter en lugnare utekväll för att ta flyget till Stockholm i morse, hann hem två dagar för att umgås med Erik och packa om väskan. Är så trött att mina ögon svider, men värt var det och nästa destination är ju trots allt Paris. Ska göra allt annat än klaga och önska er en trevlig dag så hörs vi ikväll när vi landat. Puss!

Translate/ Hello! I’m at the airport at the moment and wait for the other ones from Im Next to come. I was up around six this morning to catch a flight to Stockholm. I was home for two days, repacked my bag and did spend some time with my boyfriend. I’m sooo tierd but it was so worth it. Next stop is Paris so I shouldn’t complain. Wish you a wonderful day, see you in Paris.

DSC_3434 (3)Skor – Acne, Shorts – Nelly, Polo – Dressmann, Väska – Michael Kors, Solisar – RayBan
Shoes – Acne, Shorts – Nelly, Turtle sweater – Dressmann, Bag – Micheal Kors, Sunglasses – RayBan 

31 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *