I’m a #Nellyholic

DSC_3588 (2)-1Ni har väl inte missat Nellys kampanj Nellyholic? Du kan vinna 10.000 att shoppa för. Kika in kampanjen här. Bär Nellys egna märken från topp till tå (NLY Trend, Estradeur och White Label). Älskar jackan. Lite annorlunda struktur i materialet som gör att den påminner om en riktig dyrgrip. Skorna vill jag äta upp och dom finns i blått och vitt även. Idag är det söndag, säger som alltid att jag önskar att det fanns en dag mellan söndag och måndag när man varit ute kvällen innan. Ska dock utnyttja söndagen till fullo med god middag, fotboll och sen Bingolotto (haha). Puss!

Translate/ You haven’t missed the Nelly-campaign right? You can win 10 000 to shop for. Check it out here.

DSC_3643Everything is from Nelly except the bag.

25 Responses to “I’m a #Nellyholic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *