First jacket for the autumn – Check!

Downloads183 Fullskärmsinfångning 2013-08-22 145345.bmp

Var på stan för ett par dagar sedan och lyckades hitta denna jacka. Påminner lite och lagom mycket om Carin Westers variant. Modellen är lite större och pösigare än dom vanliga bomberjackorna. Kommer bli så grym i höst! Många av er var sugna på ett kollage med höstjackor och ja, jag satt med det i morse men helt ärligt hittar jag inte alls mycket bra så ska kika en sista gång annars får det vänta ett litet tag till. Men denna är mitt hetaste tips så länge från Lindex!

Translate/ Bought this bomberjacket the other day. Perfect for the autumn! It’s a little bit longer and bigger than the ususal bomberjackets. Love it! From Lindex.

20 Responses to “First jacket for the autumn – Check!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *