Heels on and heels off.

Photo1skon

Fullskärmsinfångning 2013-08-10 133524.bmpVar lite osäker innan jag åkte till Way out West om jag bara skulle ta med platta skor eller några med lite klack men väldigt stabila. Känner mig nämligen lite obekväm i låga skor då jag är så van att ha klackar, hemskt nog. Så dessa fick åka på en liten, liten stund igår på dagen när vi skulle kolla in området, visst är dom fina? Zara levererar. Älskar rejäla och stabila klackar, lite vardaglig träskokänsla, haha. Boots from now on dock! Mer bilder kommer senare idag. Puss!

Translate/ Love these kind of stable and massive heeled shoes. So comfertable and easy to walk in. I had them on the festival for a little while yesteday. From Zara 

11 Responses to “Heels on and heels off.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *