Todays Outfit

IMG_3102 IMG_3076

Hej fina! Tycker det är så himla fint med skinn, jeans och ränder så kände att jag också ville köra på en variant. Såg ut såhär på Modinåkerlinds presskontor igår, där som sagt jag och mina  bloggmates Fanny och Rami fick kika på Mary Kate och Ashleys kollektion en sväng då vi missar eventet ikväll i och med Way Out West. Haft massa ärenden att fixa innan och nu blir det en road trip till Göteborg med I’m Next gänget. Så kul! Har bara ingen aning i världen vad sjutton jag ska ta på mig, festival är väl inte det jag är mest bekant med men det löser sig nog. Stor puss!

Translate/ Love the combination of leather, jeans and stripes so I just had to try it myself yesterday. I have so much to do today before it’s time for a roadtrip with the I’m next gang to Gothenborg and the festival Way Out West. So fun, big kiss.

IMG_3116

Photos taken by: Rami Hanna (Click it)

Shorts – One Teaspoon, Tröja – Hope, Skinnjacka – Topshop, Väska – Cubus, Skor – Converse
Shorts – One Teaspoon, Sweater – Hope, Leatherjacket – Topshop, Bag – Cubus, Shoes – Converse

30 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *