Insta Lately @victoriatornegren

Downloads176-001

1. Idag gick jag och Rami förbi Gina Tricots presskontor och hittade lite fint jag ska visa för er sedan! 2. Imorse gick jag, Rami och Fanny förbi på Modinåkerlinds presskontor (världens gulligaste) för att kika på första släppet av Mary Kate och Ashleys kollektion för BikBok – har nu  den finaste jackan till ägo bland annat. Kollektionen släpps imorgon! 3. Fick mig ett pyjamas-set från Choies, haha så roligt.

1. Today me and Rami went to Gina Tricots head office to chech out some clothes, show you guys later what I found. 2. Early this morning me, Rami and Fanny went to the sweat girls at Modinåkerlinds to check out Mary Kate and Ashleys collection – got myself the most beautiful jacket now I’ll show you later. The collection is online tomorrow! 3. Like my new pyajama? Got it from Choies.
Downloads176-002

4. Hej från vägen! 5. Min finaste pojkvän 6. Den mest fantastiska utsikten jag upplevt, från båten när vi var ute för lite midnattsfiske.

4. Hi from the road! 5. My beatiful boyfriend. 6. One of the most amazing views I ever seen, from the boat when we we’re out for some late night fishing.
Downloads176-003

7. Jag och min lillebror påväg till Rentjärn med Erik! 8. Finste och bästa skorna från Stylepit! 9. Efter ett träningspass.

7. Me and my litte brother for our little road-trip 8. Best shoes ever from Stylepit! 9. After a work-out session!Downloads176-00410. Dags för lite utgång i världens finste byxdress från Ivyrevel 11. Middag med tjejerna! 12. Hoho!

10. Time for a night out in my lovley playsuit from Ivyrevel 11. Dinner with some girls! 13. Hellu!

6 Responses to “Insta Lately @victoriatornegren”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *