MENU
18:18 | July 31, 2013

Welcome home Moschino

Fashion,Okategoriserade

Photo1skalFind the shell HERE 

Mitt Moschino-skal kom förra veckan och jag har haft det runt min hals sedan dess. Så fin accessoar och piffar upp min väldigt enkla stil. Är mitt uppe i den här sommarsvängen då noll tid i princip spenderas hemma och om någon tid blir över står jag och packar flyttkartonger. Imorgon tar jag dock paus och åker med Erik och familjen till min släkt i Malå för fiske och mys. Tar med kameran!

Translate/ My Moschino-shell arrived last week and It’s been hanging around my neck since. Such a beautiful accessory and level up my simple style.

18 Responses to “Welcome home Moschino”

 1. tilda on

  Hej Victoria! Gillar verkligen din blogg men är en helt ny läsare så vet inte egentligen någonting om dig! kan du inte göra en liten ny presentation för oss nya läsare i och med flytten till imnext, eller kanske en frågestund! hade varit väldigt kul!

  svar: Absolut :)!

  Reply
 2. Lisa on

  Hej Victoria!

  Även om du inte visar så mycket personlighet i din blogg så tycker jag att man märker att du är en genuint god människa. Vad jag undrar är hur man kan livnära sig på att skriva Max ett inlägg i en blogg om dagen. Helt otroligt att jag och alla andra fortfarande tittar in här. Det är ditt liv och din blogg, och den är snygg som attan. Jag hoppas att du värdesätter den turen, skickligheten och lyckan du har som kan försörja dig med så lite (som det verkar) ansträngning. Keep up the good work och jag kommer fortsätta hoppas på mer uppdatering då dina är av de bästa slaget!

  svar: Åh, vad glad jag blir. Tack :) Ja, uppskattar verkligen min tillvaro. Uppdateringen kommer förhoppningsvis bli mer frekvent efter dessa soliga och underbara sommardagar. Underskatta inte oss bloggare dock, det ligger mycket tid bakom varje inlägg – i alla fall för min del. Kram!

  Reply
 3. sara on

  snyggt! tycker din stilrena stil kan behöva något sånt här, händer lite mer då, och sen är det sjukt fint sätt att smycka telefon på med :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)