Todays Outfit

IMG_6908IMG_6927Hej rara! Fått helt fantastiskt väder här i Umeå, strandväder flera dagar nu så har passat på att jobba på brännan lite. Idag var första dagen på stranden dock och fasen vad härligt det är. Får ju lite ont i magen över att det är augusti bara om några dagar. Har så svårt med vinter, mörker och kyla men som tur var har jag och Erik planerat några längre resor till värmen så ska absolut inte klaga. Bär i alla fall kossa tillsammans med skinn och helsvart, älskar mina nya naglar som jag gjorde hos Missfancynails igen, mer om dom sedan. Puss!
IMG_6936IMG_6942

Photos taken by: Rami Hanna

Skor – Mango, Väska – Lindex, Tröja – H&M, Shorts – Issue 1.3 (på rea)
Shoes – Mango, Bag – Lindex, Sweater – H&M, Shorts – Issue 1.3 (on sale)

17 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *