Todays Outfit

Skor – Choies, Väska – Langos, Shorts – Sheinside, Kavaj – Gina Tricot, Blus – Romwe
Shoes – Choies, Bag – Langos, Shorts – Sheinside, Blazer – Gina Tricot, Blouse – Romwe 

Hej fina! Åh, har det så himla bra här. Det här hade jag på mig häromdagen när vi tog en promenad in till city. Igår blev det Ushuaia opening party, vilket var en av dom grymmaste festerna jag varit på. Vi kom dit då solen fortfarande värmde, folk dansade i pooler och DJ’s spelade. Typ Summerburst x1000000. Idag blir det öppningspartyt för The Space som också sägs vara grymt. Blir kanske ett litet mobilkollage från det, ville inte ta med mig kameran dit. Tur var väl det då någon stoppat handen i min lilla väska och snott mina Ray Ban’s. Men vi hörs mer sen! Puss på er.

34 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *