Todays Outfit

Hej på er! Jisses vad jag älskar Stockholm alltså, blir så glad av att vara här. Igår satt vi i Kungsträdgården och åt mjukglass och på kvällen var vi ett tjejgäng och åt världens, världens godaste tre-rätters och drack fantastiska drinkar på Restaurang Museét. Ni måste gå dit (ligger på Birgel Jarlsgatan)! Såhär såg jag ut i förrgår då vi spelade in en liten video inför det nya projektet jag är delaktig i. I och med projektet kommer jag bland annat få möjlighet till en streetstylefotograf som tar mina outfitbilder. Vi testade redan i torsdags och visst är han duktig? Ikväll åker jag hem till Umeå, ryktas om 20-gradigt och sol. Utgång med tjejer och pussa på Erik känns underbart bra. Kram!

Photos taken by: Rami Hanna

Skor – Zara, Byxor – Choies, Bälte – Moschino, Linne – Topshop, Kavaj – Gina Tricot, Väska – Michael Kors
Shoes – Zara, Trousers – Choies, Belt – Moschino, Tank – Topshop, Blazer – Gina Tricot, Bag – Michael Kors 

38 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *