Today’s Outfit

Hej kära! Solen lyser här i Umeå och det känns verkligen som vår på gatorna – vilket såklart är helt underbart. Umeå är dock en tyvärr lika oattraktiv stad som när jag lämnade den och smällen att behöva inse sina begränsningar bloggmässigt här är lite tung i början (därav lite gles uppdatering). Jag vänjer mig nog snabbt igen dock.. Ni med hoppas jag. I helgen blev det middag och festligheter och imorgon blir det Stockholm för möte. Blivit mycket dagsutflykter till Stockholm på senaste. Funderar på att packa mig en större resväska och stanna lite längre nästa gång.  Hinna med lite event, gå på presskontor och sådant jag inte alls haft tid med på ett tag nu. Hoppas allt är bra med er! Stor puss

Jeansjacka – Asos, Byxor – Choies, Topp – Topshop, Skor – Zara
Denim jacket – Asos, Trousers – Choies, Top – Topshop, Shoes – Zara

24 Responses to “Today’s Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *