Today’s Outfit

Hej på er! Gud vad jag ÄLSKAR allt här. Kommer ha en liten Q/A-time när jag kommer hem för er som frågat olika saker angående min vistelse. Har i vilket fall som helst inte stött på någonting negativt hittills. Kommer bilder om vad vi gör på dagarna senare, ska bara fixa tillräckligt med bildmaterial för en lite bildbomb. Igår besökte vi Dubai Mall – världens största köpcentrum med 1200 butiker bland annat. Helt stört. Här är min nya jacka från Topshop och mina nya pjucks från Zara också, love love love them. Nu åker dom från Nelly bort från skohyllan.

Skor – Zara, Shorts – One Teaspoon, Linne – H&M, Skinnjacka – Topshop
Shoes – Zara, Shorts – One Teaspoon, Top – H&M, Leatherjacket – Topshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *