MENU
14:05 | May 15, 2012

Today’s Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

 Skor – Nelly, Byxor – Carlings, Skinnväst – H&M, Linne – Nelly/ Shoes – Nelly, Trousers – Carlings, Leatervest – H&M, Top – Nelly

Hello darlings! Idag andas vi sol, vilket betyder – En jävligt bra dag. Måste fixa mig någon slags stol så jag kan sätta mig på gården och pressa. Ska tydligen till Bulgaren i juli också, sån där spontangrej! Gött. Var där för 5 år sedan, ska bli kul att se om stället håller samma standard, haha. Hade dock varit väldigt härligt att åka iväg i början av juni också. Glassade ju i Turkiet vid den här tiden förra året! Nog om det, nu blir det lunch. Puss!

35 Responses to “Today’s Outfit”

 1. Emma on

  får du aldrig lust att göra någon annan resa än bara sol och charter o västerländska partyställen? du svarade på din frågestund att du varit i Turkiet (Alanya, Side), Spanien (Mallorca, Gran Canaria, Alicante), Grekland (Kreta), Bulgarien (Sunny Beach) sedan Danmark, Norge, Finland. har du liksom inget behov av att se storstäder och andra kulturer?

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Emma: Jo, verkligen :) Hade varit underbart att åka till Paris eller London. Men jag är bara så jäkla rädd för att jag ska älska ett ställe så mycket att jag börjar ogilla det jag har nu..Därför undviker jag det lite. Märkligt men sant.

   Reply
  • Victoriatornegren on

   Karin: Ser absolut inget pinsamt med det :) Allt blir vad man gör det till! Jag är inte där med samma ambitioner som när jag var 15. Ingen partyvecka dvs! Fick resan och jag tackar inte nej till sol och bad.

   Reply
 2. gabbi on

  victoria jag behöver din hjälp! jag är så himla sugen på att köpa dom dära tie dye-jeansen från den amerikanska sidan. men jag förstår mig inte på deras storlekar.
  Vad motsvarar st 5 och 7?

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Gabbi: Jag har storlek 1 på mina och det motsvarar 24/25 i jeansstorlek :) Det finns tabeller att kika på!

   Reply
 3. sara on

  Den där outfiten var ju sjukt snygg på bild men det kan väl inte vara så fräsigt att gå runt sådär i joggingbyxor och klackar irl ? :)

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Sara: Får man nog avgöra själv :) Personligen älskar jag att kombinera avlsappnat med klackar.

   Reply
 4. Michella on

  Bulgarien har masser af kultur at byde på, hvis man vil det! Fordomme klær ingen, og alt er hvad man gør det til.. Du ser desuden dejlig ud i det outfit ud, Victoria ;)

  Reply
 5. Julie on

  Det er efter min mening de færreste, der kan se godt ud i joggingbukser – men du forstår virkelig at style dem, så det ser fantastisk ud! Jeg elsker dit outfit!

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Alex: Förstår det, men har typ inga andra jag gillar :( sorry. Du får hålla för handen över fötterna mina!

   Reply
 6. Emma on

  haha okej tack för svaret, kanske inte riktigt det jag väntade mig. men det är väl inget fel heller om du skulle märka att du vill prova på att göra något annat än det du gör nu? det är ju hur lätt som helst att få jobb i london till exempel, hade vart kul att följa din blogg därifrån :)

  Reply
 7. Johanna on

  hej! vann budgivningen för den beiga väskan på tradera som jag har betalat för förra torsdagen. Undrar om du har skickat den eller när du ska göra det?
  vill veta som du nog förstår, när det handlar om rätt mycket pengar :)

  Reply
 8. Elin L on

  Jäkligt snygg outfit! Har spanat på skorna ett tag nu på nelly, men jag tycker de ser lite ostabila ut? Tycker du att dem är svåra att gå i?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)