MENU
20:35 | May 15, 2012

BUS-Produkter

Fashion,Okategoriserade

Tänkte bara tipsa er om mina favoritprodukter när det gäller brunhet. Jag solar väldigt sällan solarium på vintern, utan det är någonting jag brukar göra när sommaren börjar komma. “Dove Summerglow – Normal to Dark skin” använder jag alltid när jag vill underhålla eller bygga upp en “bränna”. Denna fungerar alltså för att successivt bygga upp en färg på kroppen tillsammans med solarium eller vanlig sol. Använder den inte annars då jag tycker att färgen blir lite för onaturlig (dvs på osolad hy, den ljusare varianten kanske fungerar bättre då).  Loréals “Sublime Bronze” använder jag i ansiktet med samma avsikt som tidigare produkt. Dessa är produkter jag även använder på vintern, en för ansiktet och en för kroppen. “Piz Buin – Bronze Tanning Lotion” använder jag i samband med solarium, då den gör att man blir dubbelt så brun samt ger lite bronzfärg. Och sist men inte minst min favorit! Lumene’s “Natural bronze Shimmering Body Lotion” en produkt man tvättar bort. Denna brukar jag använda på mina ben när jag ska ut och vill få lite extra färg med lite shimmer i. OBS! Vill inte uppmana någon till att sola solarium.

Translate/ My favorite “tanning”-products.  “Dove Summerglow – Normal to Dark skin”, “Piz Buin – Bronze Tanning Lotion”, Lumene’s “Natural bronze Shimmering Body Lotion”, Loréals “Sublime Bronze”.

15 Responses to “BUS-Produkter”

 1. hanna on

  Å jättebra tips. Är själv ute efter någon bra brun-utan-sol. Fast tycker de flesta luktar så mycket och har en osmaklig doft haha. Vet du någon som har en mer fruktig doft? :)

  Reply
 2. Elin on

  Jag har svårt för bus-krämer alltså, alla luktar ju så jäkla vidrigt! :S Tycker till och med Doves luktar äckligt fast den är bland dom “godaste” :P

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Josefine: Det innehåller ett ämne (Melitan) som gör att kroppen producerar dubbelt så mycket av kroppens egna färpigment :)

   Reply
 3. lisa on

  Hej, om du har någon erfarenhet angående spray tan, vore det snällt om du kunde berätta lite om det, för- och nackdelar. tack på förhand ! :)

  Reply
 4. Jona on

  Good ide´with biz buin for solarium instead of the more expensive ones you buy at the sun center. I have just started using St.Moriz instant self tanning mousse, costs 5-6 pound at ebay (including postage). Reminds about St. Tropez but much cheeper. At you tube you can learn more about it. I always put some lotion on first, and use thin gloves, else the hands keep on be brown. Gives instant brown colour.

  Victoria thanks for answering our questions, it is very helpful. etc the tie dye pants sizes. I follow many fashion blogs, and I like yours best:O)

  Reply
 5. Helena on

  Hej tjejen.

  Jag mailade dig häromdagen. Har fått höra att vissa mail hamnar i skräpposten av någon konstig anledning så jag vill bara meddela dig att kolla där om du inte har läst det :)

  Hälsn, Helena

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)