Today’s Outfit

 Skor – Nelly, Shorts – H&M, Jeanskavaj – Chicy, Blus – Gina/ Shoes – Nelly, Short – H&M, Jeansjacket – Chicy, Blouse – Gina Tricot

Hej lovers! Har haft en helvetes-natt. Ångest över hur oklart allt kan bli över en dag, över att inte längre ha en vision kring framtiden. Känslan av att bearbeta sina tankar men fortfarande bara komma fram till fler frågor istället för några svar (endast jobbrelaterat). Sedan regnar det ute också, fasen! Hade verkligen velat vakna upp till solen idag. Men en liten kaka med några kloka tjejer så blir nog denna dag genast bättre! PS. Trodde det skulle vara sol idag så klädde mig för shortsväder..Så har självfallet brallor på mig nu men fick typ lust att byta allt nu. Aja, kanske blir en till outfitbild idag helt enkelt, haha. Puss på er.

36 Responses to “Today’s Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *