Information

Det är så himla mycket för mig just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Känt den värsta av alla panik-känslor idag, jisses! Jag vill helt enkelt bara skriva lite så ni vet hur allt ligger till, nu när jag själv vet lite kring vad som händer. I november förra året tog jag ett enormt beslut, att lämna min blogg hos Modette. Jag ville utvecklas till en annan nivå och ta mig an nya utmaningar. Detta utlovade Bubbleroom och efter många om och men nappade jag. Jag skulle vara en del av deras nystartade projekt och arbeta som deras stylist och moderedaktör. Projektet har ännu inte startat pga tekniska problem, så näst intill ingenting blev som utlovat tråkigt nog. Jag har därför beslutat mig för att lämna min roll här och skapa mig en som jag förhoppningsvis kommer utvecklas i. Därför kommer det eventuellt ske en förflyttning av min blogg inom en snar framtid. Lite oklart hur allt blir ännu. Haft sådan ångest för att flytta min blogg, känns som att man tappar läsare på vägen. Men jag hoppas verkligen att ni är med mig om sådant blir fallet! Älskar denna enkla layout dom skapat till mig, så ska se till att både ni och jag känner er hemma på nästa ställe.

Translate/ Just some information! Last year I took this job at Bubbleroom, working as their Stylist. They promised me things I just couldn’t say no too. Unfornutaley some problems came up for them, and nothing turned out as promised. So I’ve decided to leave Bubbleroom and move my blog into another place where I hopefully will grow. Hope you’re with me! 

82 Responses to “Information”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *