MENU
16:44 | April 30, 2012

Today’s Outfit

Fashion,Okategoriserade

 Jeans – Kappahl, Sweater – Cheap Monday (MeInto)/ Shoes – Converse, Jeans – Kappahl, Sweater – Cheap Monday (Meinto)

Hittade mig äntligen en perfekt sweater från Cheap Monday. Har det förövrigt helt underbart i Uppsala! Hunnit med parkhäng och BJ idag. Aldrig känt mig så nedklädd dock, så smet därifrån rätt tidigt. Så nu sitter jag i klänning och på väg ut för kvällen. Kram på er!

42 Responses to “Today’s Outfit”

 1. Matilda on

  Snygg!
  Hur håller du ditt hår så ljust? Frisör eller färgar du och fixar själv? Använder du silvershampoo? Eller vad föredrar du?
  Ha en bra kväll!!
  Kramar!

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Matilda: Jag färgar mitt hår hos frisör, då brukar det både bli utväxt och nyansering (kallare) för hela håret. Använder inte silverschampo :)

   Reply
 2. Fanny on

  Hej Victoria! Ett svagt minne säger mig att du är ägare av en Jones and Jones klänning, beställde du den från deras hemsida eller någon annan och hur länge tog då leveransen? Är i valet och kvalet om jag ska inskaffa mig en till skolavslutningen, kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)