Xlash

Hört så himla gott om dessa typer av produkter. Dvs ögonfransnäring eller serum som appliceras som en eyeliner! Mina fransar blev lite skadade efter en tid med ögonfransförlängning (som väntat), så bestämde mig för att prova denna. Några hundralappar billigare än den omtalade Neulash, men sägs vara minst lika bra. Så får hålla tummarna att jag upplever resultatet som utlovat, dvs längre, mörkare och tätare fransar! Fixar före och efterbild för er. Beställde den härifrån!

Translate/ I hear a lot of good stuff about this products (treatment for eyelashes). My lashes became a little bit damage after using eyelash-extensions so I decided to use this one. Much cheaper then “Neulash” that everyone talks about, but they say this one is almost the same, if not better. “Thick, dark and long lashes” is what I can expect, so I hold my fingers crossed. I ordered it here. 

16 Responses to “Xlash”

 • Camilla says:

  Hey 🙂 I was wondering: do your nails get really thin and kind of damaged from using fake nails? Mine do.. Or maybe i’m using bad quality fake nails? Can you recommend some? Thanks!

  • Victoriatornegren says:

   Camilla: I’ve never used fake nails, just permanent nail-extensions(? I don’t know the name). So I can’t help you, sorry!

 • Elina says:

  Mina har inte blivit mörkare men mycket längre!! 🙂

 • ååh vilket bra tips! tusen tack!

 • Louise says:

  Det funkar verkligen ! Mina fransar längst ut på båda sida är sjukligt långa, ser ut som lösögonfransar, dessutom är ju priset helt underbart 🙂

 • Evelina says:

  Bra att det finns budgetvarianter. Hoppas den fungerat 🙂

 • denice says:

  vart kan man köpa den där?:) låter spännande!

 • therese says:

  jag använder mig av revitalash, och den är superbra! mina fransar är mycket längre, och fylligare!
  om det är någon som är intersserad av att köpa, hör av er till mig 🙂

 • Carro says:

  Xlash fungerar verkligen 🙂 Köpte min på http://xbeauty.se/

 • Julia says:

  Hej! Då kan jag passa på att fråga er proffs här 😉 Har hört ett litet problem med att använda sådan här ögonfransnäring. Nämligen att ifall du sover med den (vilket du väl ska?), och om ögonen skulle rinna något, så finns risken att det även kommer sådan näring precis under ögat. Detta har hos vissa gjort att de nästan blivit lite ludna under ögat, kanske ingen särskild önskad effekt. Vet någon av er något om detta? Tacksam för svar då jag är väldigt sugen på att köpa detta annars 🙂

 • Nämen. Jag fick hem min idag faktiskt, körde på prolash förut men tyckte inte att den gjorde mycket skillnad alls så nu testar vi denna!

 • denice says:

  jaha oj jag såg inte läken! tack:)

 • Eva says:

  Här är ett gäng grabbar som försöker lura tonårstjejer med en produkt som inte har någon verkan. Produkten är från Ryssland och man har tagit namnet xlash från en amerikansk, receptbelagd produkt som man droppar i ögonen. Finns inga kliniska studier och tittar man på ingridienserna som är endast ett fåtal så är det mer en beskrivning av ginseng än ett fransserum. Känner flera som provat och blivit lurade. Se upp för detta trams! Sök på produkter som är förekommande, har historik och klinisk prövning. Låt inte sånt här trams få förekomma.

 • LINA says:

  Jag har alltid haft väldigt långa fransar och när jag köpte denna tänkte jag att “nej… dom kan väl inte bli längre?” Men gud vad fel jag hade! Har sjukt långa och fina fransar nu. Kommer aldrig ha lösfransar igen. Så underbar produkt!! 🙂

 • Charlotte says:

  Vad snackar Eva om? Det här är det bästa medlet jag någonsin prövat – så hur ska man ha blivit lurad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *