Yellow Blazer

Alltså jisses vad snygga grejer vi börjar få in på Bubbleroom nu. Kan inte hålla mina shoppingfingrar i styr! Varit småless på mig själv över att jag inte köpte den gula kavajen från H&M. Bor lite för långt bort från H&M-Trend för att ångra mig. Men nu är jag rätt nöjd över att det blev som det blev, då denna nu är påväg hem till mig. Lite oversized och lite enkla detaljer – ännu mer min grej. Kommer matchas till ljus denim, vitt, grått eller svart. Här är en direktlänk.

Translate/ So much new lovley stuffs on Bubbleroom right now. Can’t hold back my shopping-fingers! So now this one is on it’s way. I will match it with light denim, white or black. You can find it here.

24 Responses to “Yellow Blazer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *