Today’s outfit

 Skor – Zara, Kavaj – Gina Tricot, Jeans – Lindex, Väska – Have2Have/Shoes – Zara, Jacket – Gina Tricot, Jeans – Lindex, Shoes – Have2Have

Såhär ser jag ut idag! Men som många påpekat om dessa skor, så kan jag tyvärr inte använda dom ännu. Då jag bor i Norrland och får våren några månader senare än alla andra. Värmen är det inget fel på just nu, men det är blött som sjutton så jag vill inte förstöra dom. Så tar på mig ett par grövre klackar idag. Älskar fasen mitt nya hår, måste dock tvätta löshåret och fixera lockarna lite. Det mår inte så bra efter dom senaste dagarna med tupering och hårspray inför hårshowen, lite fågelbo-varning. Solen skiner ute, så är och tar mig en kaffe i solen med en vän och springer lite på stan. Puss!

Förresten, säger ni “kan du ge mig hårsprayen” eller “kan du ge mig hårsprayet“?

68 Responses to “Today’s outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *