MENU
14:30 | March 16, 2012

Today’s outfit

Fashion,Okategoriserade

 Skor – Zara, Kavaj – Gina Tricot, Jeans – Lindex, Väska – Have2Have/Shoes – Zara, Jacket – Gina Tricot, Jeans – Lindex, Shoes – Have2Have

Såhär ser jag ut idag! Men som många påpekat om dessa skor, så kan jag tyvärr inte använda dom ännu. Då jag bor i Norrland och får våren några månader senare än alla andra. Värmen är det inget fel på just nu, men det är blött som sjutton så jag vill inte förstöra dom. Så tar på mig ett par grövre klackar idag. Älskar fasen mitt nya hår, måste dock tvätta löshåret och fixera lockarna lite. Det mår inte så bra efter dom senaste dagarna med tupering och hårspray inför hårshowen, lite fågelbo-varning. Solen skiner ute, så är och tar mig en kaffe i solen med en vän och springer lite på stan. Puss!

Förresten, säger ni “kan du ge mig hårsprayen” eller “kan du ge mig hårsprayet“?

68 Responses to “Today’s outfit”

 1. Emma on

  Älskar outfiten! Kan inte du göra ett inlägg med alla dina favorit skor och skriva vart dom kommer i från och vad du gillar att matcha dom
  med :) vore kul att läsa! Kram!!

  Reply
 2. Jenny on

  -en eller -et på slutet låter lite som ett i-landsproblem;-)
  Men heter det en eller ett hårspray? Tror nog på en som ger hårssprayen.

  Heter det spray eller sprej…;-)

  Reply
 3. pouline on

  Hej Victoria! Vill bara säga att du har en så sjukt fin kropp och att du inte behöver äta tabbletter för att bli lite “tjockare”. Du är så sjukt jävla vacker tycker jag (och säkert alla som har sett dig med), kram!

  Reply
 4. Gretta on

  Kan du inte göra en video på hur du fixar ditt hår sådär? skulle vara evigt tacksam!
  Du är så himla fin, Victoria! Kram!

  Reply
 5. Hanna on

  Hej! Superfin outfit! Jag har en fråga om skorna som du har på dig. Jag har märkt att du använder dem ofta och jag planerar att köpa dem till min balklänning som är marinblå. Till den ska jag ha en liten silver clutch och en ring från lite kalabalik. Jag undrar nu om de skorna du har på dig är sköna att ha en hel kväll med dans på såväl bal som andra utekvällar? Jag vore extremt tacksam för svar :)

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Hanna: Beror ju helt på hur dina fötter ser ut och vad dom är vana med :) Mina fötter dog första gången jag hade dem en helkväll, då dom tryckte väldigt mycket på lilltån.

   Reply
 6. Michelle on

  Har införskaffat mig dessa fina klackar, men de är lite små, funderar på om de töjer sig lite eller om man måste byta till en storlek större. Vad har du för storlek på dina? Töjer de sig ngt?

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Michelle: Tycker dom blivit skönare, men vet inte om det är skon som ändrats eller min fot som vänjt sig :) Jag har storlek 36.

   Reply
  • Victoriatornegren on

   Linnea: Var ett tag sedan, men såg igår att det fanns flera kvar :) Men kommer som sagt från barnavdelningen.

   Reply
 7. Olivia on

  Funderar på att köpa skorna du har på dig från zara, hur är de i strl? Tacksam för svar! Älskar all inspiration man får från dina outfits osv, you Go girl!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)