MENU
19:00 | January 30, 2012

Bloppis – Part 1

Fashion,Okategoriserade

Ska göra en separat sida för mina saker som jag säljer. Men tänkte börja med dessa bara! Budgivning sker i kommentarsfältet. Älskar dessa produkter, men dom kommer inte till användning hos mig på det sättet dom förtjänar. Kommer jag inte få tillräckligt bra bud kommer jag inte sälja dom – därför startar budgivningen på 500 kronor på varje produkt. Kenzajackan har jag använt en gång, ASH likaså. Lita och Everest är lite mer använda, men knappt att det syns (dock ett litet märke på klacken på Lita).

OBS!! Budgivningen slutar ikväll (31:a) eller imorgon.

SOLD!

76 Responses to “Bloppis – Part 1”

 1. Emma Cato on

  Hej fina VIctoria!
  Jag vill jättegärna lägga 700kr på JF, Everest!
  (lägger du upp kommentarerna så man vet om buden har stigit något så man har chans att buda igen?)
  Du rockar! Puss

  Reply
 2. Jenny on

  Hej Victoria!

  Roligt att du dragit igång en bloppis :)

  Jag skulle vilja buda 800 kr på Jeffrey Campbell Lita Black.

  Mvh
  Jenny

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Natta: Funderat och tänkt, men tyvärr inte kommit fram till så mycket mer :) Kändes som att det var massor jag missat men nä, kanske kommer lite cravings om ett tag.

   Reply
 3. Alexsandra on

  Kan inte du länka till din vita pälsjacka från romwe? Skulle så gärna vilja ha en sån. Om den inte finns, kan du då länka till någon annan du vet som är vit och härligt fluffig? Tack för en grym blogg!! U Rock!

  Reply
 4. Rita Ahlborn on

  Hey Victoria,

  Are you selling to the rest of the Europe?
  If you are , I’ll buy you the Jeffrey Campbell Lita Black .

  Kiss

  Reply
 5. lilo on

  Hej Victoria! Den här kommentaren har i och för sig ingenting att göra med din post, ville bara tipsa dig om ett par skor jag såg på Nelly.com. Minns att du en stund sen frågade om nån visste var man kunde hitta en liknande modell som Zara’s cut out court shoe, och Nelly säljer nu ett par. Såg dem i svart (http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/nelly-shoes-427/chalki-427956-14/) men ett ännu snyggare par i ljus grå (http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/nelly-shoes-427/chalki-427956-80/) Gillar din blogg jätte mycket!! H.Lisa

  Reply
 6. Saso on

  Jag förstår inte hur folk budar! Om utropspris är 500 kr budar man väl 500 kr först. Tänk om ingen annan är intresserad? Ni trissar ju priserna så det står härliga till. Onödigt.

  Reply
 7. Jennifer on

  Enligt hemsidan är ASH-skorna ca 23cm for en 36a, och mina fossingar ungefär exakt 23cm med. Så jag får väl ta och buda 500 på skorna ändå, och ta smällen om det är lite trångt om tårna. (;

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)