Outfit of today


Skor – Jeffrey Campbell, Kabelstickat – Melba, Fjäderhalsband – StyleByTyra, Shorts – One Teaspoon

Haha alltså. Är total snöstorm ute och min lägenhet har för mycket kläder på golvet för att fota i. Sedan blev det helt plötsligt snöuppehåll, så jag slängde på mig kläder och sprang ut för att fota. Men tycker det blev helt okej ändå. Ser ut att snöa hela veckan, vilket jag inte gillar då jag måste fixa inlägg innan Stockholm. Hade förövrigt en riktigt riktigt bra nyår, förutom att jag blev för trött för tidigt. Först middag med några tjejer, för att sedan åka och möta upp fler tjejer och grabbar. Igår var sängen för skön, så blev inte att stiga upp förrän vid 2. Sedan pizza och TV hela dagen! Men idag är jag tillbaka. Puss!

45 Responses to “Outfit of today”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *