Outfit of today

Skor – Have2Have, Byxor – BikBok, Blus – H&M, Skinnjacka – Chicy, Väska – Sandqvist, Svans – Romwe

Sådärja! Har varit full rulle med att fira min födelsedag. Redan i måndags blev jag uppvaktad med middag på en mysig restaurang och hade det bara väldigt bra hela kvällen! Igår blev det firande med släkten och på annandagen med vänner. Så himla bra. Nu ska jag lägga mig under täcket och försöka få igen nattens sömlösa timmar. Borde köpa dom sista julklapparna också. Puss!

Translate/ So, I’ve been so busy with celebrating my birthday. On monday I had it great with dinner on a cozy restaurant, and so on. Yesterday was my familys turn and this weekend my friends. So good! Now I just want to lie in my bed and catch up my sleepless hours this night. I should by the last christmaspresents too. Kisses!

30 Responses to “Outfit of today”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *