The thing about sequin bottoms..again

Har fått upp ögonen för det här med paljett-nederdelar igen. Det var ju på moderadarn för ett par år sedan också, men fastnade inte riktigt för det då. Matchades finast och mest med en blus kom jag ihåg. Nu är jag dock sugen på en tjocktröja som överdel och låta kjolen eller shortsen bara skymta lite grann. Helfärgat vill jag ha, mönstrade känns inte alls som min grej! Kjolen är beställd redan, dock inte denna från Vila utan den här i svart. Nu är det bara shortsen kvar!

Translate/ I’ve got my eyes open for this sequin-bottom thing again. I remember that they were popular a few years ago, but then I don’t liked it really. You matched it best with an oversize shirt i remember. Now I want to match it wtih something knitted and just show a little bit of the skirt or the shorts. I want it all black! Pattern doesn’t feel like my thing. The skirt I’ve order already (not the one above – this one), just the shorts left. 

17 Responses to “The thing about sequin bottoms..again”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *