Tävling – 1 år med Glossy Box

Vet inte om ni hört om GlossyBox? Det har i vilket fall äntligen kommit till Sverige. Varje månad får man en fin liten box fylld med fem av dom senaste eller mest omtalade skönehetsprodukterna, speciellt utvalda och testade av dom som jobbar bakom GlossyBox. Jag lottar ut 10 st årsprenumerationer till 5 lyckliga vinnare. Då man vinner en årsprenumeration till båda en själv och en vän! För att tävla behöver ni skicka en bild på er själva och en vän vid ert mest “glossy moment”. Det kan vara allt från när ni sitter på bussen på väg till en fest eller när ni är hemma och kollar på film. Skicka denna till [email protected] med ämnesraden “Victoria”. Lycka till!

Ps. Tävlingen räcker till den 19:e december!

18 Responses to “Tävling – 1 år med Glossy Box”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *