For my eyes

Det här är utan tvekan dom finaste skorna jag vet just nu. Har på något vis byggt upp en kärlek för dom under ett par veckor. Fantiserat vad jag skulle bära med dom – och kommit fram att jag skulle bära dom till allt. “Burberry Prosum – square toe leather wedges” är det fullständiga namnet och har ett nypris på 950$ men är nedsatta någon tusenlapp på vissa sidor. Fortfarande på tok för dyrt för ett par skor, tror jag.

Translate/ This is without any doubt the most beautiful shoes I’ve ever seen. In some way I built up a strong love for them during a couple of weeks. Imagine me with them on, and how I would match them. “Burberry Prosum – Square Toe Leather Wedges” is the whole name and the price is around 600-900$ (on sale). Still to expensive for a pair of shoes.

51 Responses to “For my eyes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *