Armbandsur

Kom för ett litet tag sedan på att jag vill ha en snygg klocka. Fastnade genast för Michael Kors klockor, men blev lite snål. Så jag bestämde mig för att köpa en lite billigare först och sedan köra på någon dyrare om jag använder den tillräckligt ofta. Tycker denna och några andra klockor från IK kompletterar en från MK rätt bra. Blev denna som är aningen nättare för mig i alla fall, den går att hitta på Prydligt.se

15 Responses to “Armbandsur”

 • E l i n o r says:

  Wow säger jag bara!

 • Alice says:

  Hej jag håller på att leta efter en bra julklapp åt min kille, vill köpa lite kläder eller så men har bara hittat nelly.com som en bra sida.. vet du någon bra sida eller klädesplagg man skulle kunna köpa för killar i 18-19 år åldern?
  Läser din blogg varje dag & den är grym! 🙂
  Tack för svar!

  • Victoriatornegren says:

   Alice: Beror på vilken typ av kläder du vill köpa 🙂 MQ tycker jag har mycket fint om man ger sig tiden att titta igenom, sedan Zoovillage och Stayhard har ju lite.

 • Ett Håkan fan. says:

  Hej Victoria, skulle verkligen behöva din hjälp. Nämligen så att jag har blivit lite överviktig (vad jag tycker)
  och vill verkligen gå ner igen. Hur gör du dig för att hålla dig så smal. Hur håller man borta sötsuget?
  Snälla du, svara. Mår dåligt över detta dagligen:(

  • Victoriatornegren says:

   Ett Håkan fan.: Jag håller på att gå upp i vikt just nu, för att jag tycker att jag är för liten 🙂 Är liten naturligt, gör som ingenting speciellt så kan inte ge dig några råd. Äter sötsaker varje dag! Men du kan ju tänka att det finns nyttigare men minst lika goda alternativ. Vikväktarens lakrits är mina favoritgodisar sjukt nog, och även Truly black från något annat diet-märke. Finns fruktigare också! Du får kanske försöka tänka på det du älskar att äta men är lite nyttigare och köra på det om du måste snaska på något.

 • s says:

  Hej , jag undrar vart “spot blocker pen” finns att köpa , den från märket clearasil? .. letat som en galning efter en , vet inte vart det finns att köpa någonstans , please svara! 😀

 • Ett Håkan fan. says:

  Tack så jätte mycket!

 • Ja, den var verkligen snygg! Jag har sådär megasmala handleder, så jag kan varken ha breda armband eller klockor… :/

 • Så snygg har också blivit helt inne på klockor! Har inte använt klocka på år och dar och vet att om jag köper en så kommer det ta ett himla tag innan jag vänjer mig och orkar jag inte med den tiden det tar så kommer det bli att jag lägger den och så får den ligga… haha Så smart att göra som du att först köpa en lite billigare och i så fall senare köpa en lite dyrare!

 • Ana says:

  love it! btw i love your hair if i may ask, what color you use?

  kramar

 • ÅH!!!! precis en sån jag vill haa

 • JOHANNA says:

  älskar att man ser baksidan av urtavlan eller vad tusan det nu heter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *