Romwe Christmas Sale

Tänkte bara tipsa om att Romwe startat sin julrea. Eller ja, med 30% på hela sortimentet. U-n-d-e-r-b-a-r-t!

Translate/ Just wanted you to know that Romwe have started their Chistmas Sale. Or.. With 30% on the whole shop. W-o-n-d-e-r-f-u-l!

28 Responses to “Romwe Christmas Sale”

 • Jessica h says:

  Hej där! 🙂 Har ett par frågor bara som jag kände att jag ville fråga dig. Jag funderar på att söka universitet i Umeå nästa år och därför, eftersom du bor där, tänkte jag fråga vad du tycker om staden och exempelvis utelivet? 🙂 Är det en skön stad att hänga i helt enkelt? Jättetacksam för svar,

  Kram

  • Victoriatornegren says:

   Jessica: Jag älskar Umeå men det är mest på grund av personerna som bor här. Kanske ingenting man kan bygga upp över en dag, men jag är säker på att du kommer få många fina klasskompisar 🙂 Sedan är det lite hur man själv fungerar såklart. Jag tycker att det är roligt att gå ut för att jag känner dom flesta- så vet inte riktigt hur det är om man är utomstående. Men just nattlivet är väldigt studentanpassat (man får ett såkallat KÅR-leg vilket gör att man kommer in billigare på vissa krogar, och kommer in trots att man inte har den “rätta” åldern). Umeå är en stad som lätt kan bli tråkig om man är en sådan som inte gillar rutiner. Men det betyder trygghet för mig och därför älskar jag den. Men ja, vi har nog fler uteställen än folk tror så jag är säker på att du kommer hitta ett eller flera ställen som du har superskoj på.

 • Caroline says:

  Hej Victoria!
  Jag har precis beställt en väska från Romwe, jag valde “Gratisfrakten” som du sagt att man ska göra för att slippa tull osv… Men hur lång tid brukar det ta innan du får din varor? 🙂

  • Victoriatornegren says:

   Caroline: Precis, men nu har dom tydligen bytt postgrej, så vissa har åkt på tull ändå 🙂 Inte jag dock. Hmm.. runt 2 veckor!

 • frida says:

  tänkte börja med att säga att jag älskar din minimalistiska stil och du är en så stoooor inspiration källa. sjukt snygg är du med.
  men sen har jag en fråga, hur lång tid tog det för dig att få mycket läsare och om du har något tips om man vill få fler som följer ens
  blogg? tack för du är bääst victoria!

  följ min blogg: fridaasvensson.devote.se
  en mix av mode och min vardag!!

  • Victoriatornegren says:

   Frida: Tack snälla. Tips är att synas på så många sidor som möjligt 🙂 Minoutfit är jättebra!

 • little me says:

  Älskar byxorna på bilden, så grymt snygga!!
  Innan jag säger hejdå så vill jag bara säga att jag verkligen älskar din stil, så enkel men så himla mega super snygg!
  Jag gjorde även ett litet inlägg om din stil häromdagen, ta en titt om du vill!
  http://minrosabubbla.devote.se/blogs/14552973/-victoria-toernegren-.htm#WriteComment
  Sköt om dig, kram!!

 • Sandra says:

  Hittar sällan guldkorn på romwe, tyvärr =/

 • Rebecka says:

  angående Romwe. Beställde därifrån för mer än en månad sedan och har fortfarande inte fått leveransen. Mailade dem om det och de svarade att tullen börjat kolla försändelser mer noga nu än tidigare och att det därför kan ta lång tid. Kanske därför vissa fått betala tull?

  • Victoriatornegren says:

   Rebecka: Ja, alltså det började ju komma så många paket därifrån och då blev väl tullen lite misstänksamma. Så nu åker vissa dit på tull 🙂

 • betty says:

  blir det tull eller vart i från skickas varorna? sugen på skorna.

 • Nicki says:

  underbart tips!

 • Anna says:

  Inte riktigt min stil men grymma skor..

 • Jessica h says:

  Tack så jättemycket för svaret angående Umeå! 🙂 Jag är väldigt social av mig så för hoppningsvis ska jag nog kunna ha en hel del kul om jag kommer upp dit! Tack åter igen, uppskattar svaret!

  kram

 • tuzz says:

  Skorna var ju för festliga 😉

 • Jessika says:

  Har du kanske beställt några klänningar från Romwe ?
  Det är onesize på dom flesta och jag vet inte hur dom sitter riktigt.

 • Anonymous says:

  how come it doesn’t say anything about the sale on the whole shop anywhere on the page?:(

 • Viktoria says:

  Jag vill gärna beställa från romwe men jag är jätteosäker med tull.. för jag har kollat i kundservice men som jag ser så är det free. Men det är just på frakten det står att det är gratis. Men jag hittar ingen annan stans att läsa om tull. Så jag undrar blir det några extra kostnader eller nåt sånt? kram!

 • Emmy says:

  Hej hej! jag har en fråga. Mycket kläder från Romwe är onesize, vilken storlek motsvara det? Exempelvis så var den röda klänningen onesize så tänkte att du kanske kunde jämföra på något sätt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *