Claw Bracelet

Blivit helt förälskad i örnklor. Jag vill ha allt! Nu har jag beställt en ring och två armband. Fick upp ögonen för det efter att jag sett Pamela Loves fascinerande cuff med klor gjorda av en 10 000-30 000 år gammal fossil (mammut). Armbandet levereras i en glaskupa (hur coolt?) och går på ca 20 000 kronor. Ett armband som finns på desto fler handleder är Pamela Loves andra cuff (på bilden). Jag har suktat efter det ett bra tag, övervägt och bestämt mig att ett armband för 9000 är lite väl. Så blev jäkligt glad när jag såg att Melba fått in en kopia för ynka 175 kronor! Taget. Kommer matcha precis som på bilden ovan, med klocka. Jisses vad snyggt!

Translate/ I’m totaly blown away of this clew-thing. I want everything! So no I’ve ordered a ring and two breacelets. My craving started efter I saw Pamela Loves Fascinated Claw-Cuff with claws from a 10 000 – 30 000 year old fossil (mammoth), it cost around 20 000 sek. There is only 14 of them! A cluff that more people wear is Pamela Loves other cuff (the one at the picture) for 9000 sek. Still to expensvie so I kind of freaked out when I saw that Melba has a copy for only 175 sek. I will match it exactly like the picture, so cool.

28 Responses to “Claw Bracelet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *