Christmas dress

Kikade in på Romwe och kom över denna. Har letat efter kläder till julafton ett bra tag (en röd byxdress bl.a) utan att hitta. Så denna får det bli någon av dagarna. Fyller ju år den 20:e och firar julafton hos mamma ena dagen och pappa den andra, så blir mycket finkläder som måste inhandlas! Nu har jag i alla fall hittat en och trots att jag inte gillar “söta” klänningar kändes denna rätt. Här är en länk (var bara två kvar dock).

Translate/ Visit Romwe and found this dress. I’ve been lookin for something to wear on christmas for a while (a red jumpsuit) but not found anything. So, this will be one of the dresses I will wear. My birthday is the 20th and then we have christmas at dad, and little christmas at mom’s place this year. Så I have a lot outfits to buy! So now I have found one of them. Here is a link (there was only two left though). 

23 Responses to “Christmas dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *