Plisserad kjol

Rumi “Fashiontoast” har fått mig helt såld på kjolar. Jag har tyckt att klockkjolar varit lite för sött för min smak, men hon klär ner dom på ett grymt och inspirerade sätt. Så nu har jag varit på jakt efter en plisserad kjol väldigt länge. H&M fick in den perfekta modellen men hann dessvärre inte få tag i någon. Så blev så himla glad när jag såg att den fanns på deras webbshop. Har inte talat så mycket för deras leveranser, men denna är värd väntan om så blir fallet.

Translate/ Rumi “Fashiontoast” really got me hooked on this skirt-thing. I always thought that skirts are a little bit to sweet for my taste, but she match it in a really cool and inspiring way. So I’ve been looking after a pleated skirt for a while now, without any results. But then I saw that H&M have this one on their online-store. Lovley!

28 Responses to “Plisserad kjol”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *