MENU
22:30 | November 6, 2011

Helgen

Fashion,Okategoriserade,Uncategorised

Två bilder från helgen med finaste tjejerna! Nu är det en ny vecka med ett skojigt schema. En liten weekend i Stockholm med min två bästa. Ska bocka av jobbmöte, Bubblerooms glöggfest, shopping i Gallerian och lite andra festligheter. Som jag längtar!

20 Responses to “Helgen”

  • victoriatornegren on

   Julia: Måste få mer information om upplägget för att veta hur jag ska göra :)! Men kommer som jag tidigare sagt inte spendera dom själv. Återkommer till er när jag vet mer.

   Reply
 1. amanda on

  hej vicktoria! du har ständigt ursnygga outfits, jag är sjukt imponerad av din stil. känner mig ganska svart och rockig för tillfället, men ibland tryter inspirationen… hur gör du när du väljer kläder på morgonen? utgår du ifrån ett plagg eller en accessoar? hälsningar amanda! :)

  Reply
 2. ellie on

  Skulle du inte lämna Modette, eller har jag missat nåt? Har inte kollat in din blogg på ett tag för jag inte har hunnit, så det känns som jag är lite “efter” nu, haha. Men du är lika snygg som alltid! <3

  Reply
 3. Amanda J on

  Men när får man veta vilka som har vunnit då? Tycker att du har varit väldigt oklar kring hela tävlingen.. Vi fick veta att vi skulle rösta men sen när du vann tog det stopp på informationen. Förövrigt älskar jag din blogg, du haar så himla snygg stil! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)