MENU
18:00 | November 4, 2011

Tack till alla, JAG VANN 50.000!

Fashion,Okategoriserade,Uncategorised

Fick världens bästa samtal igår! Jag vann tävlingen att leva som en stjärna för en dag, och får därmed spendera 50.000 i Gallerian nästa helg. Blir en bra julafton för mina kära! Ska höra med dom angående upplägget så återkommer jag till några av er. Tack till er alla som var med och “gillade”. PUSS!

Translate/ And I’m the winner! So next weekend I’m going to spend 50.000 sek with you in Stockholm Gallerian! Wonderful. THANK you all for voting.

73 Responses to “Tack till alla, JAG VANN 50.000!”

 1. FRIDA on

  åhh nu är det bara att hålla tummarna att det är turen som är på ens sida,skulle vara så kul att skämma bort sina nära och kära med fina pressenter och lite sig själv också plus att min kompis fyller år den helgen så skulle köpa något riktigt fint till henne då!:D Men annars:GRATTIS till vinsten och dem som har turen att shoppa med dig!:D

  Reply
 2. Anna on

  Hej världens bästa modebloggare!
  Hur är man med och tävlar om att få gå med och shoppa? Jag skulle verkligen vilja Victoria, hihi! Känner att jag har en stil… men inte riktigt kan uttrycka den fullt ut då min garderob inte innehåller det jag tycker om längre! Du är verkligen en stor inspirationskälla och min stil har förändrats helt sen jag började läsa din blogg för cirka 1 år sen. Går inte en dag då jag inte kikar in på dina snygga outfits. Hoppas på svar genom mail eller ett inlägg. Pusspusspuss!

  Reply
 3. frida on

  Gud vad kul att du vann! om du tänker välja ut läsare som får följa med dig vill jag självklart vara med och tävla om det ;) min absolut bästa vän har för bara två veckor sedan förlovat sig med sin kille, vore så himla kul att kunna skämma bort dom med fina presenter!

  Reply
 4. mia on

  vad roligt att du vann – stort grattis Victoria!!
  hoppas att lyckan är på mina sida också & att jag blir utvald till att hänga med dig under en dag/helg fylld av shopping, det vore så himla ballt!

  Reply
 5. marie on

  Oj grattis! kan verkligen tänka mig att det känns som en dröm! Som studerande 2 barnsmamma kan jag inte annat än vara avundsjuk;-) sitter här framför datorn och inspireras (som vanligt)av dina blogginlägg. Stort grattis ser fram emot frächa shoppingbilder:-)! Marie fr Ö-bro

  Reply
 6. Juliabruxås on

  Åh Gud va roligt!! Grattis fina Victoria!! Nu är det bara att hålla tummarna att man får följa med och shoppa med dig. Skulle så himla gärna vilja handla fina presenter til nära och kära med din hjälp! :)

  Reply
 7. Stina on

  Grattis Victoria! Skulle jättegärna vilja vara med och shoppa lite, hoppas det är möjligt att du får välja att ta med några att dela priset med! :) Dom är lyckliga vinnare dom också!

  Reply
 8. Anna on

  Jag ÄLSKAR din stil Victoria! Du är verkligen min förebild! Just därför skulle jag så himla gärna vilja få följa med min stilikon på en shoppingrunda! Att få tips och smakråd av självaste Victoria Törnegren! Det skulle vara så roligt att få spendera dagen med dig, och jag skulle verkligen bli så himla glad eftersom jag aldrig vunnit något tidigare. Ett minne för livet. Jag hoppas verkligen och håller tummarna!!!

  Reply
 9. Angelica on

  Oherre! Hade jag vunnit dom där pengarna hade jag åkt till umeå och köpt mig kläder så jag kan se ut som jag verkligen vill och bli ditt och Angelica Blicks style-lookalike;)

  Reply
 10. Julia Gustafsson on

  Får svälja avundsjukan och gratulera så mycket!! Every girls dream coming true kan inte vara illa! :) Önskar dig en GRYM dag vilket jag är övertygad om att du kommer få :) Kram :)

  Reply
 11. grace on

  Shit ! Grattis, vad kul !!! På tal om shopping, jag undrar om du vet något ställe i Stockholm där man kan köpa svarta mocka creepers ? Jag vet att du köpte dina från romwe men vill hellre köpa i butik, dom är rå snygga ju !! tack för svar, puss !

  Reply
 12. emilia on

  oh herrejösses! jag skulle svimmat om jag bara vunnit en hundring på triss, men detta, aså, grattis!! välj några grymma brudar och shoppa loss nuuuuu (eller grabbar för den delen). va kul.

  Reply
 13. Amanda on

  Grattis Victoria! Du förtjänar det för du är en riktigt bra bloggare!
  Som student är man ganska fattig som alla vet och jag älskar köpa julklappar och presenter till mina anhöriga och födelsedagspresent till min mor som fyller år på julafton, men pengarna räcker inte till till allt man vill ge. Så jag hoppas jag får vara med å tävla om att shoppa tillsammans med dig!

  Kram Amanda

  Reply
 14. malin on

  sjukt att du vann! grattis! synd att man inte kunde vara med och ha chansen att vinna också, bor i övik och har ingen möjlighet att fara ner till sthlm anyway. buuuummer

  Reply
 15. Anonymous on

  så himla taskigt av dig som redan är rik och är van med den summa pengar att vara med i tävlingen när du är känd och vet att du kommer vinna. vi andra då som har 1000 i månaden att leva för? tycker du inte du är egoistisk..!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Fast det var ju ni som hjälpte mig att vinna, och det var domarna som avgjorde att jag vann. Detta grundat på att jag hade den mest hjärtfulla statusen – dvs inte spendera pengarna själv. Jag hjälpte andra att vinna. Sen har du ingen aning om min ekonomi, skulle verkligen inte kalla mig rik. Jag är absolut inte van med denna summa pengar, så gör inga antydningar när du inte har någon fakta-grund. Men betonar än en gång att jag inte kommer spendera 50.000 på mig själv! Det om något hade varit egoistiskt. Och det var det alla andra statusar stod för.

   Reply
 16. Sandra J on

  Men jisses, vad kul Victoria!!! Stort grattis till dig tjejen, det är du väl värd. Hoppas du och de du väljer får en riktigt trevlig shoppingrunda!

  Ha en fin helg tjejen, kram Sandra

  Reply
 17. Sara on

  Åh, fyfan vahärligt att få en helt ny garderob inte helt fel när jag nyss renoverat min Walk in closet men den gapar tom efter allt jag rensat bort plus att jag gärna skulle vilja köpa en mycket fin julklapp till världens bästa pojkvän. Vi firar faktiskt 4 och ett halvt år idag :) (blev tillsammans när jag var 13, idag är jag 18) så sjukt vi har vart med om så mycket, han har kämpat genom en tuff sjukdom och han är värd allt. Puss ha en fin kväll!

  Reply
 18. julia on

  GRATTIS, FY FAN VAD GRYMT!
  ja, gud ett sånt samtal får man ju inte varje dag, haha.
  grattisgrattis än en gång och håller tummarna(stenhårt!!)
  att jag får följa med!

  Reply
 19. Klara Stavgren on

  Hej Victoria, älskar din blogg! Får så mycket inspiration av dina klädval och tips osv. De får mig att spara så jag kan ha råd att köpa något av dem.
  Gud vad roligt att du vann, det måste kännas helt sjukt overkligt att fatta att man just fick 50.000 kronor!! Jag trodde inte sådant kunde hända på riktigt… åh, är så glad för din skull, och jag är verkligen glad för de som blir valda också, kan bara tänka mig hur roligt det vore att shoppa en hel dag med dig när man beundrar dig så. Hoppas du hittar några riktigt fina läsare som du vill ha med! kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)