MENU
19:30 | November 2, 2011

Tips för ansiktet

Fashion,Okategoriserade,Uncategorised

Har upprepade gånger tipsat om Garnier’s Anti-spot pen. En tub fylld med mirakel! Om en blämma uppstår i ansiktet, så är den borta över natten. Men tyvärr blir tuben bara svårare att hitta. Så för er som inte har någon återförsäljare tillgänglig i närheten kan jag tipsa om denna från Clearasil som är minst lika bra! Nu får jag personligen i princip aldrig finnar, men underbart att ha en tillgänglig om det skulle vara på väg uppstå.

16 Responses to “Tips för ansiktet”

  1. Tilda ♥ on

    Skulle ju, precis som du säger vara underbart att ha tillgängligt om det skulle hända! Då till frågan, har du beställt den eller kan jag t.o.m. hitta den i Umeå? :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)