MENU
19:16 | October 24, 2011

Någon gång, för rätt länge sedan.

Fashion,Kärlek,Okategoriserade,Uncategorised
Hur övertygad jag var om att du inte skulle bli någon jag behövde sakna. Hur jag avskyr att du visar dig precis när jag glömt hur du ser ut. Men ändå vet jag att jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig. Antar att du ville visa mig hur lätt det är att älska när man är ensam. Men varför är det så svårt när man är redo?

16 Responses to “Någon gång, för rätt länge sedan.”

 1. Matilda on

  Hej hej, du har verkligen en inspirerande blogg. Jag har en fråga bara. Jag hade tänkt beställa en väska från Romwe och undrar om det är ett bolag man kan lita på och om kvalitén på sakerna är bra? :) Kram, tacksam för svar!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Matilda: Tack! Det är nog från och till beroende på produkt. Kvalitén är väl vad man betalar för, därför har jag inte blivit besviken. Det enda är att produkten kan se lite annorlunda ut än deras produktbild.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)