Dagens klädsel


Skor – Jeffrey Campbell, Polotröja – Gina Tricot, Solglasögon – Ray Ban

Hallå busar! Igår blev det middag hemma hos pappa, sedan åkte jag och myste lite med fina. Ska samla lite krafter sen gå hem till mig och städa lägenheten, den är värre än någonsin. Kvällen är aningen oklar men något skojigt ska väl gå att hitta på! Vädret är väl inte det skojigaste riktigt, så utgång känns kanske inte som prio 1. Blir i varje fall Stockholm för mig nästa vecka, åker på onsdag. Känns otroligt skoj! Men, dags att ta tag i sig själv. Tur att jag har världens mysigaste polo från Gina på mig, tyckte Fanny gjorde det så fint med polo och dessa skor, så testade jag med. Kramkram!

37 Responses to “Dagens klädsel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *