Svar på frågestund – Del 2

Och så lite fler svar från frågestunden!

Röker du? Nej, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

Om du har en såndär dag då du verkligen inte har ingenting att ta på dig och allt känns fel, vad har du då för knep? Har du något “säkert kort” så att säga? Då tar jag på mig helsvart, alltid. Svarta stuprör, svarta boots (som mina nya från Vagabond eller mina från Nilson), en oversize svart t-shirt och någon svart stor kofta eller skinnjackan. Helsvart kan inte gå fel! Sen känner jag mig oftast finare i klackar, så har jag en dag då allt känns fel tar jag inte på mig Converse eller liknande.

Vad är din naturliga hårfärg? Jag är väl en typisk blondin. Vet egentligen ingenting om hennes naturliga hårfärg, men vet att det som växer ut är allt annat än blont!

Fördelar och nackdelar med Umeå? Funderar på att flytta dit. Jag har en hatkärlek för Umeå. Det är för och nackdelar med det mesta! Tycker om att man känner 90% av alla när man är ute, samtidigt som det blir rätt enformigt. Umeå är en otroligt trygg stad, vilket jag älskar. Samtidigt så är Umeå en väldigt begränsad stad och har inte så mycket utvecklingsmöjligheter (enligt mig). Jag vet att jag kommer flytta härifrån, men jag vet även att jag kommer komma tillbaka.

Vad vill du göra med ditt liv? Jag tackar min blogg så otroligt för att den verkligen gett mig tiden till att tänka efter. Den har även gett mig möjligheter och erfarenheter. Och det är inte slut än, så jag tar det som det kommer ett tag till. Men som jag svarade senast är min högsta önskan att få skriva – och då inte om mode.

Har du någonsin haft ätstörningar? Nej, jag har alltid varit väldigt smal så inga sådana tankar har någonsin slagit mig.

Vilken kamera använder du? Canon Powershot G10

När uppkom ditt intresse för mode? Jag har alltid varit intresserad av kläder, bara missförstått mode litegranna. Började väl förstå det för sisådär 2 år sedan.

Vad är ett måste för dig att ha på dig nu under hösten 2011? Skor utan klack, smala kostymbyxor, polotröjor och stickade stora koftor.

Har din syster verkligen inte opererat läpparna? Haha, tyckte denna var så rolig bara. En av dom mest återkommande frågorna i mitt kommentarsfält är om min systers “operationer”. Så, once for all! Nej, hon har inte sprutat in någonting i läpparna. Hon är bara lite bättre på att puta med läpparna än andra 😉

Translate/ Do you smoke? No, I never had and I never will. If you have a day like “I have no idea what to wear” what do you wear then? And do you have any tip? Then I wear an all black – outfit. It can’t go wrong! Boots, drainpiped-jeans, an oversize t-shirt and a big cardigan or my leather-jacket. What is you “must-haves” this autumn? Shoes without heels, slim trousers, turtle neck and big knitted cardigans. When did you start to be intrested in fashion? I always liked clothes, but I started understand fashion for about 2 years ago, maybe. What’s your natural haircolor? I’m a typical blondie. Don’t really know about her natural haircolor but knows that her growth is everything but blonde.. What camera do you use? Canon Powershot G10. Do you ever had some type of eat-disorder? No, I always been very thin, so that kind of thought have never beaten me.

19 Responses to “Svar på frågestund – Del 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *