About my new shoes

Någon av er frågade efter en lite utförligare recension av mina nya JC-klackar från Henry Kole. Jag levde bokstavligen i mina “Lita” förra vintern och placerade dom för några månader sedan lite ledsamt uppe på vinden. Klacken är 13 cm och platån ligger på 5, tack vare platån blir skon så enormt skön, bekväm och stabil. Sitter som en strumpa på foten och är perfekt i storlek. Älskar att denna sko ger en lite rockigare “käng”-feeling. Dessa kommer matchas med smalt nedtill (barbent, struprör eller strumpbyxor) och till stora överdelar (tjocktröjor och stickat) . Slitna shorts är inte en omöjlig kombo!

Translate/ One of you asked me about a little more detailed review about my new JC-shoes from Henry Kole. I literal lived in my “Lita’s” last winter, and for a couple of month ago I placed them at the attic, sad but true. The heel is 13 cm and the plateau is 5. Thanks to the high plateau is the shoe so damn comfortable and stable. Feels like a sock on your foot and is perfect in size. Love that this you gives a little “boot”-feeling. I will match them to slim legs (barelegged, drainpipe trousers or tights) and big tops (knitted and hoodies). Trashed shorts is not an impossible combination!

45 Responses to “About my new shoes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *