Framplockat

Var som sagt uppe i mitt förråd igår och plockade fram lite höstkläder. Mina två favoriter från hösten/vintern förra året fick komma fram. Fejk-skinnbyxan och gubbyxan från H&M! Varit otroligt kluven gällande skinnbyxan, men det känns faktiskt rätt att slänga på den igen. Är ju så galet snyggt! Kommer nog inhandla mig lite nya modeller av dessa. Ett par skinnbyxor som har en liten annan passform, tightare och lite kortare. Samma med gubbyxan!

Translate / Now when the autumn is near us, I’s time to bring out my favorites from the attic. My fake leatherpants and my black trousers. I’ve been very splitted about the leatherpants for this year. But it actually feels right to wear them again. I think I’m going to buy new models of these. One pair of leatherpants which is a little bit “smaller” (tight and short).  Same with the trousers!

13 Responses to “Framplockat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *