Dolce&Gabbana

Seriöst, jag d-ö-r! Det här är från och med nu och för en väldigt lång tid framöver det mest perfekta jag äger. En svart/lack oversized clutch från Dolce&Gabbana! Har letat som en tok efter en clutch som denna och äntligen är den min. Hade aldrig köpt den till orginalpris, utan den var nedsatt till hälften. Hittade den på Modemani som är en outlet för massor av märkesvaror. Hade ingen aning om sidan innan, men nu sitter jag och dregglar över allt fint. Såg att dom hade den populära “Micol”-väskan i metallic också.. Nästa begär!

Translate/ My new perfect bag from Dolce&Gabbana. For now and hopefully for a long time forward, It will be the most perfect thing I own. I’ve been looking for a bag like this for..always, and finally it’s all mine. I would never buy it the the original price, it was on sell for the half price. I’ve found it on the website Modemani” which is an outlet for a lot of expensive brands, like gucci and so on. I never heard of the sit before, but now I sit here and drool over the computer, they have so much nice stuff! I saw that thay have Dolce’s popular “Micol”-bag aswell.. Next craving!

36 Responses to “Dolce&Gabbana”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *